Quan arriba la caloreta sabem que s’apropa l’estiu, amb ell les vacances de l’escola, el temps lliure, i moltes hores amb els nens a casa sense fer res. Sabem que encara fa fred, que queda molt perquè hi arribi l’estiu, però estem a la meitat del segon semestre, i entre unes coses i unes altres, en un tres i no res arribem a l’estiu i encara no hem organitzat res.
I amb això no volem dir que hem d’omplir als nostres fills amb activitats infinites i que no tinguin gens de temps lliure. Com ja hem parlat amb anterioritat, el temps lliure és fonamental perquè els nens explotin la seva imaginació i explorin diferents circumstàncies que no viurien de no donar-se aquesta situació. Però, estar sense fer res tampoc és la solució més òptima.
Nosaltres volem proposar-vos 3 opcions diferents d’activitats que podeu triar per aquest estiu.

Cassals o casses de colònies.

Les casses de colònies o cassals d’estiu poden ser una molt bona opció per passar l’estiu. Existeixen molts tipus de cassals: d‘idiomes, de temàtiques, d’estudis. L’elecció de la tipologia és indiferent, tots proporcionen els mateixos beneficis:

  • Treballar amb el contacte directe amb la natura.
  • Progrés personal dels joves.
  • Assumpció de responsabilitats per part dels estudiants.
  • Desconnexió de la tecnología

Com a proposta tenim les cases de colònies Eix estels, que a més de llogar les casses a particulars, organitzen colònies d’estiu.

Estudiar a l’estranger

Estudiar a l’estranger podríem considerar-lo el següent pas després de les casses de colònies. Ja hem parlat en altres blogs dels beneficis d’estudiar a un país diferent del teu. Principalment agruparia els mateixos beneficis que anar-se’n de colònies, afegint-li el guany de maduresa per estar tant lluny de casa durant un temps més extens que unes colònies, i l’aprenentatge de la llengua del país d’acollida.
També podríem considerar un estiu a l’estranger com una premissa d’estudiar durant un curs sencer.
En aquest cas, una bona opció podria ser  Irish  emotions. Una agència que promociona el país d’Irlanda amb viatges completament diferents dels que podríem organitzar-nos nosaltres mateixos.

Acadèmies d’anglès

Per últim proposem les classes d’anglès durant l’estiu. Si els nostres fills no els hi agrada marxar fora de casa, o potser volen ver altres activitats, l’opció de l’acadèmia d’anglès com a extraescolar a l’estiu pot ser una bona opció.
 

Encara que estiguin de vacances, hem de ser conscients que no poden perdre l’hàbit d’estudiar, ja que després serà molt més difícil la tornada a classe.
Les classes d’anglès en primera instància poden semblar avorrides, però a l’estiu les acadèmies solen fer  activitats  diferents de les que es fan durant el curs escolar.
Aston  school  és una de les acadèmies que us proposem.
 
Aquestes i moltes altres opcions d’activitats les podreu trobar a Expoeduca 2019. Descarrega’t les entrades.

També us recomanem:  Estudiar a l’estranger: inversió i repte.

No us oblideu de seguir-nos al  Facebook i a l’Instagram i explicar-nos la vostra experiència!