Aquest cap de setmana, dissabte 26 i diumenge 27 d’octubre, se celebra el Saló de Famílies Nombroses de Catalunya. Aquest saló ho podrem trobar en el recinte de la Fira de Barcelona (situat dins dels recintes de la fira de Plaça Espanya – Montjuïc).

Aquest saló que se celebra cada dos anys a Barcelona, és una activitat organitzada per l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC). FANOC, és una entitat sense ànim de lucre que treballa per defensar els drets de les famílies nombroses. També reuneixen els productes i serveis que necessites aquestes famílies, com a millores en les condicions del que volen adquirir (oferta) o descomptes en diversos sectors (educació)

FANOC estarà present en aquesta fira, on podrem trobar amb un estand informatiu sobre la labor d’aquesta Associació. Si véns al saló, no t’oblidis de passar per l’estand de FANOC per conèixer-los i informar-te dels beneficis de ser soci. (Si encara no ets soci, podràs associar-te allí mateix i començar a gaudir d’un munt d’avantatges, perquè durant tot l’any “Ser més, et costi menys”).

 

Recorda que el saló de les famílies nombroses pots assistir amb tota la família.

Per a aquelles famílies que compten amb el carnet de família nombrosa, l’entrada és GRATIS per a tota la família. Només has d’entrar en la web del saló, registrar-te, descarregar les entrades i presentar-les en la porta del recinte (en paper com en smartphones) juntament amb el vostre carnet de soci o carnet de família nombrosa.

També us recomanem: 7 Consells per a la comunicació amb el teu fill adolescent

No us oblideu de seguir-nos al  Facebook  i a l’Instagram  i explicar-nos la vostra experiència!