Els dies 1 i 2 de febrer va tenir lloc la segona edició d’Expoeduca 2020 amb més de 3.500 assistents. Vam tenir el plaer de comptar amb més de 50 conferències, tallers, màgia, activitats per nens i nenes i més de 40 expositors amb multitud d’ofertes formatives de qualitat.

Dins del programa van tenir cabuda escoles bressol, infantil, primària, ESO i batxillerat que ofertaven des de noves perspectives i horitzons fins a alternatives innovadores com l’educació lliure o la possibilitat d’impartir estudis internacionals.

Les ponències van tenir un pes molt important tractant temàtiques com la importància de l’esport i l’anglès en els nens i nenes, el pensament computacional, el reforç positiu en les habilitats del nens, el lleure científic i l’educació nutricional i la cuina saludable, entre d’altres.

A més, també es van tractar problemàtiques i temes d’actualitat com l’assetjament escolar proporcionant eines i recursos per combatre’l o la importancia de l’educació sexual per promoure la igualtat de gènere.

Els nens i nenes també van ser protagonistes de la jornada amb espais lúdics de jocs, tallers de cuina i espectacles de màgia on la diversió, la gresca i les rialles estaven assegurades.

Dos dies carregats de coneixement, creixement, perspectives de futur, i en definitiva, persones.

Des d’Expoeduca us donem mil gràcies a tots els que vau fer possible gaudir de l’única fira d’educació per nens i nenes de 0 a 18 anys de Barcelona.

Us esperem l’any que ve per seguir sumant experiències junts!

També us recomanem: Eix Estels, per un estiu inoblidable!

No us oblideu de seguir-nos al  Facebook  i a l’Instagram  i explicar-nos la vostra experiència!