Barcelona, 12 de febrer de 2019. Expoeduca Barcelona, la primera fira de l’educació de 0 a 18 anys ha tingut lloc els dies 9 i 10 de febrer a l’hotel Avenida Palace de Barcelona. Una fira on escoles de primària i secundària, centres d’activitats extraescolars, acadèmies, agències d’estudis a l’estranger i molts més centres educatius han presentat la seva oferta educativa de Barcelona, als pares i mares.

Ha estat una primera edició molt exitosa rebent a més de 1.500 visitants durant els dos dies que dura la fira on han participat més de 30 centres expositors. S’ha pogut gaudir de 25 ponències i activitats per part dels professionals del sector educatiu sobre temes tan importants com l’assetjament escolar, la felicitat dels nostres fills o la resolució de conflictes. També s’han presentat nous mètodes educatius com la pedagogia Montessori o la metodologia UBinging per superar les dificultats lectores.

Expoeduca ha comptat també, amb un servei d’entreteniment pels petits, on es duien activitats lúdiques, educatives i esportives com el beisbol, a càrrec del Club de Beisbol i Softbol Barcino o les arts marcials a càrrec de Mugendo.

Des de l’organització de la fira, volem donar les gràcies a tots els centres que han confiat en Expoeduca per a aquesta primera edició, així com a tots els pares, mares, nens i nenes que han visitat la fira durant tot el cap de setmana.

Una fira que té com a objectiu apropar les escoles i els pares en un mateix espai, oferint les millors possibilitats educatives del sector. Es preveu convertir Expoeduca en una cita anual, indispensable dins del món de l’educació de 0 a 18 anys.

Molt aviat, trobareu informació sobre Expoeduca 2020!

 

Expoeduca Expoeduca Expoeduca Expoeduca Expoeduca Expoeduca Expoeduca

No us oblideu de seguir-nos al  Facebook i a l’Instagram i explicar-nos la vostra experiència!