Els campaments i colònies d’estiu són experiències úniques que aporten valors com respecte, amistat, estima per la natura i compromís amb la societat i el medi ambient capacitant en molts aspectes de la vida quotidiana als infants i joves que hi participen.

Eix Estels, un projecte que aposta per la qualitat, el lleure i l’educació, compta amb infinitat de campaments d’estiu multi activitats, d’anglès i temàtics per escollir aquell que més s’adapti als teus fills. Entre la seva proposta destaquen campus que compten amb circuits d’aventura, curses d’orientació i nits d’acampada, impartits en anglès per tal de desenvolupar les seves habilitats comunicatives de manera lúdica i pràctica. A més, també disposa de campus d’estiu intensius d’anglès per preparar els exàmens oficials de Cambridge i campus temàtics com hípica, tecnologia, activitats aquàtiques, teatre màgia o hip hop.

Un ventall ben ampli d’opcions per gaudir d’un estiu inoblidable carregat d’aprenentatges, valors i experiències.

Vols guanyar un cap de setmana en família a El Jou Nature (Guardiola de Berguedà) en règim d’allotjament i pensió completa per 2 adults i 2 nens/es?

Vine a visitar-los a Expoeduca i segueix els següents passos per participar al concurs:

  • Segueix el seu compte a Instagram: @eix_estels i @eljounature
  • Escriu un comentari al nostre post “Quin és el teu millor record de les colònies?” o publica una fotografia del teu millor record de colònies amb el hashtag #RecordsColònies  Per exemple, de la casa de colònies, de les activitats, dels companys i monitors, etc. La publicació pot ser tant en stories com a la secció notícies.
  • L’equip Eix Estels triarà el guanyador/a en funció de criteris del més original.

Consulta tot el detall del concurs que realitzaran durant Expoeduca en aquest blog 
Eix Estels estarà present a Expoeduca i realitzarà la ponència: “La fórmula màgica per aprendre anglès: Summer Camps + Ireland!” el dissabte 1 de febrer a les 13:00h.

I tu? T’ho perdràs?

També us recomanem: La importància de les matemàtiques

No us oblideu de seguir-nos al  Facebook  i a l’Instagram  i explicar-nos la vostra experiència!