Podeu convertir la visita a Expoeduca en un dia inoblidable en família, amb un milió de plans d’oci a escassos metres de la fira, us deixem algunes propostes:

L’hotel es troba a la Plaça Espanya de Barcelona, un dels espais més emblemàtics de la ciutat. Va ser construïda durant l’Exposició Internacional del 1929. Si us quedeu fins que es faci fosc, podreu gaudir de l’espectacular monument il·luminat.

Al costat de l’hotel trobareu el centre comercial de Las Arenas. Allà podreu gaudir d’un fantàstic àpat per a tota la família, una tarda de compres i de totes les diverses activitats del centre! A més a més, a la part superior del centre comercial trobareu una terrassa amb mirador, per gaudir d’unes vistes 360° impressionants de Barcelona.

La Font Màgica de Montjuïc, un dels atractius turístics més populars de la ciutat, es troba a escassos metres d’Expoeduca. De dijous a dissabte de 20:00h a 21:00h podreu gaudir d’un espectacle de música i color difícil d’oblidar-lo.

Si sou més de muntanya, el Parc de Montjuïc serà la localització perfecta per a la vostra família. Per arribar al parc, podreu agafar el Telefèric i gaudir de les vistes de tota Barcelona. Dins el parc és una parada obligatòria el castell de Montjuïc!

Per fomentar la creativitat dels més petits teniu dos dels museus més importants de Barcelona molt a prop. El Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) es troba en el mateix Palau Nacional de Montjuïc, i en ell podreu gaudir de la millor col·lecció de pintura mural romana i dels artistes més representatius del modernisme català. Si preferiu centrar-vos en l’art d’un únic pintor, teniu la Fundació Joan Miró allà mateix, amb una gran diversitat d’activitats.