Tots sabem que dominar l’anglès avui en dia és un requisit bàsic per avançar tant en el món acadèmic com en el laboral. Per aquest motiu com més aviat es comenci a aprendre’l molt millor, ja que pels nens des de ben petits l’aprenentatge d’un idioma per ells és molt més senzill. Per aquest motiu, posar-los en contacte amb un idioma des de molt aviat és indispensable per a un futur domini del mateix sense cap mena de dificultat. Això no vol dir que apuntar-los a classe des del moment en el qual comencin a parlar. En l’actualitat existeixen moltes altres formes per tal que comencin a assimilar un nou idioma quasi sense adonar-se, una d’elles és posar-los sota el càrrec d’un  cangur o cuidador que sigui bilingüe.

Els avantatges de contractar un cangur bilingüen són nombrosos!

cangurs01

 

1- No viu a casa vostra, és tan sols una figura de suport

Una bona raó és la diferència respecte a tenir una “Au Pair, ja que quan en

contractes una, has de garantir allotjament i menjar. Si la casa on viviu no és massa gran, podria resultar incòmode per tots. A més, a moltes famílies els costa acostumar-se a tenir algú de fora al seu entorn convivint amb ells. Per evitar això, Una alternativa és contractar una mainadera que parli anglès, ja que només estarà a casa les hores estipulades i els dies que requereixin els seus serveis, en resum, no es viurà a la casa, sinó que només serà una figura de suport.

 

2-S’ocupa dels nens en anglès

Una mainadera no només parlarà amb ells en anglès als teus fills, sinó que també els cuidarà. Algunes de les tasques seran: Recollir-los de l’escola, portar-los al parc o al centre comercial, fins i tot al cine, berenar amb ells, jugar, existeixen infinitats d’activitats divertides en anglès per fer! I  d’aquesta manera ajudar-los amb els deures.

Totes aquestes accions els nens els faran parlant anglès i assimilant-lo de forma natural, d’aquesta manera els pares de molt més temps lliure per ells, així tothom surt guanyant. Per tant, durant aquelles hores podreu fer coses per les quals normalment no teniu temps.

 

3-El seu servei sol ser econòmic i efectiu per l’aprenentatge dels petits

Una mainadera bilingüe és més assequible que un professor particular o un altre servei. Per tal de submergir als teus fills en l’aprenentatge de l’ idioma i a la vegada estaràs estalviant una mica a l’hora de fer-ho, obtenint els mateixos o millors resultats. No obstant això, si vols una mainadera nativa en anglès, el cost per hora sol ser més elevat.

 

4-Flexibilitat d’horaris

Aquest mètode també és més flexible i còmode que les classes o cursos, ja que és la mainadera la que es desplaça a casa vostra o al lloc en el que hagi d’estar amb els vostres fills, i sereu vosaltres els que decidireu les seves hores de feina. Hi haurà dies que necessiteu menys ajuda i altres que més, però podreu acordar l’horari en base això.

 

5-Els nens sempre motivats!

Als nens els resultarà més entretingut que el fet d’estar asseguts a classe pendents d’un llibre, perquè amb la mainadera podran divertir-se mentre aprenen, juguen i realitzen activitats del dia a dia en anglès. Aquests sentiran que, igualment que estiguin fora de l’escola, segueixen estudiant, per tant s’ho prendran amb ganes i segur que estaran atents tota l’estona.

 

 

S’ha de remarcar  que existeixen moltes pàgines per poder buscar mainaderes però tarden molt temps i el nivell d’idiomes de les candidates a vegades no està garantit.

Aquest tipus d’agències normalment tarden de 7 a 14 dies a trobar una candidata qualificada per fer la feina amb totes les garanties. A més d’això, seleccionen molt bé els perfils i també us acompanyen en les entrevistes perquè no hi hagi cap malentès. La família sempre ha de tenir l’última opinió.

 

 

També us recomanem: Quan els avis es queden de cangurs dels néts durant l’estiu

No us oblideu de seguir-nos al  Facebook  i a lInstagram  i explicar-nos la vostra experiència!