La festa de Halloween aquesta al caure, des de Expoeduca, us volem mostrar 8 idees terrorífiques per disfressar-se en família aquest Halloween.

Disfressar-se tota la família per a Halloween pot ser una activitat molt divertida per a tots, són moments inoblidables que recordes amb afecte amb el pas dels anys. A continuació us proposem algunes idees de disfresses terrorífiques en família perquè sembreu el terror pels carrers.

Família Adams

Converteix a la teva família en “Els Addams”, només heu de vestir-vos de blanc i negre, usar perruques negres i donar-vos un toc gòtic i macabre de maquillatge.

 

Mòmies

Momifica a la teva família amb llençols blancs tallats en tires, no necessites molt més per a aquesta disfressa, només heu de assajar molt bé els moviments de mòmia per terroritzar a tot el que es creui en el vostre camí.

 

 Zombi

Una altre opció estupenda es la de disfressar-se de zombi, només hi necessites roba vella o trencada i un maquillatge macabre.

 

 

Catrina Mexicanes

Les dones que volen disfressar-se de Catrina, només han de maquillar-se la cara com una calavera mexicana, amb colors cridaners, però que a l’hora sigui terrorífic. Respecte a la vestimenta, poden anar-hi de dues maneres distintes. Una seria veure’s coqueta (amb la intenció de seduir als mortals atraient-los cap a la seva destinació fatal), i l’altre seria veure’s de forma divertida (demostrant-li a la mort que no li tenen por).

Scream

La cinquena opció de disfressa que us aconsellem és la de la famosa pel·lícula de Scream. La vestimenta que es necessita per vestir aquesta disfressa, seria una túnica de color negra i la careta de l’assassí de la pel·lícula Scream.

 

 

Pallassos

Una altra disfressa que dóna molta por és el de pallasso diabòlic. Ja que les figures dels pallassos cara els nens sempre ha sigut, una figura bona, últimament podem veure a les pel·lícules que darrere d’aquesta figura, trobem un personatge diabòlic. Per aquesta vestimenta, podem triar dues maneres de vestir-la. La primera, comprar un vestit de pallasso diabòlic (careta i vestimenta), l’altre seria comprar-te la vestimenta de pallasso, i utilitzar un maquillatge macabre.

 

Star Wars

Aquesta disfressa és la de la família galàctica “Star Wars”, amb la Princesa Leia, Darth Vader, el mestre Yoda i el seu soldat imperial mai passa de moda i cada dia ens agrada més.

 

  

Núvia Cadàver

Per últim us portem la disfressa de núvia cadàver (una de les més famoses es La Novia Cadàver de Tim Burton). Per vestir aquesta disfressa, hi destaquem dos punts claus. El primer punt seria, un vestit de núvia (normalment, aquest vestit és de color blanc, però també hi podem trobar de color blau i negre). L’altre seria aconseguir un bon maquillatge i un/a bon/a maquillador/a perquè faci unes composicións terrorífiques per així atemorir a tothom.

 

 

També us recomanem: Salón de Familias Numerosas de Catalunya 

No us oblideu de seguir-nos al  Facebook  i a l’Instagram  i explicar-nos la vostra experiència!