Llegir i escoltar anglès cada dia ajuda als nostres fills a aprendre nou vocabulari, millorar la fluïdesa i reforçar els coneixements que han adquirit al seu centre educatiu durant el curs. Com que ja sabem que com més grans es fan, més difícil és que agafin un llibre; encara ho és més quan han de llegir en un idioma que no coneixen.

Per aconseguir-ho, necessitem llibres que despertin el seu interès i curiositat. Per aquest motiu, hem preparat una selecció de lectures en anglès plenes d’humor, il·lustracions, màgia i situacions fantàstiques. A més a més, per millorar el tema de “listening” us presentem 2 podcasts per tal que es diverteixin i juguin amb aquesta llengua.

 

3 lectures en anglès per nens de 6 a 10 anys

 

  1. Dear Greenpeace:

Autor: Simon James

Edat: +7

Novel·la de fantasia on aprendran la importància de cuidar el medi ambient. El llenguatge és senzill i clar i la comprensió és fàcil per nens amb un nivell mitjà d’anglès.

 

       2.Say what you feel

Autors: Cristina Núñez Pereira i Rafael R. Valcárcel
Edat: +6

Es tracta d’un diccionari il·lustrat de les emocions, que ara també està disponible en anglès. Emotionary els guia per un itinerari a través dels sentiments que té qualsevol ésser humà. Amb aquesta eina els nens aprendran a identificar-los i aprendran a controlar-los.  A més, a través de les seves il·lustracions i el seu text senzill, milloraran el seu nivell d’anglès.

 

3. Kika Superwitch & Dani And The Birthday Party

Autor: Knister
Edat: +8

És el segon número de la col·lecció que ja existeix en castellà de l’aventura d’”El cumple de Dani”. El nivell de dificultat del vocabulari compta amb ”ajudes” a cada pàgina per una  millor comprensió de paraules noves, expressions i/o construccions angleses més difícils i en molts casos van acompanyades de petites il·lustracions explicatives.  El final del llibre compta amb un resum del vocabulari nou.

 

Lecturesanglès01

 

3 lectures en anglès per adolescents de 12 a 15 anys

 

  1. The Boy in the Striped Pyjamas

Autor: John Boyne
Edat: +12

Aquesta novel·la tracta de la història d’en Bruno, un nen de 9 anys, fill d’un oficial nazi que se’n va a viure amb la seva família a Auschwitz. El llenguatge és clar i senzill, ja que és explicada des del punt de vista d’en Bruno, utilitzant un vocabulari propi d’un nen de la seva edat. No fa falta tenir amplis coneixements d’anglès, però és una història dura que la fa apte per nens més grans de 12 anys.

 

  1. The Hobbit

Autor: J. R. R. Tolkien
Edat: +14

És la preqüela de la saga d’”El senyor dels anells”. Aquesta novel·la compta amb més de 60 dibuixos en aquarel·la i en llapis de l’artista Alan Lee. La seva lectura amb anglès és quelcom complicada, ja que el llenguatge no és gaire col·loquial i utilitza expressions complicades. Tot i això, és recomanable la seva lectura si sou fans de Tolkien i el seu univers.

 

  1. The 100 Box Set

Autora: Kass Morgan
Edat: +15

És una saga de llibres  que va servir d’inspiració per una de les sèries més famoses avui en dia. El futur de la raça humana depèn de 100 joves que viuen en naus espacials. Aquesta història la trobaran  addictiva i no serà necessari tenir un alt nivell d’anglès per poder seguir-la. A més a més,  és ideal per repassar vocabulari i aprendre noves expressions.

 

 

2 Podcasts en anglès pels més petits

 

Els “Podcasts” són programes de ràdio que podem escoltar en línia, són perfectes per millorar el “listening” i millorar la pronunciació de la llengua anglesa. L’avantatge més important dels Podcasts és que els podem sentir on i quan vulguem mentre es fan altres coses.

 

  1. ‘Aventura Bilingüe’. By Crecer en Inglés

Compta amb una periodicitat setmanal i s’emet cada dijous a les 13:05. Alex PerDel ens explica la seva experiència en primera persona el fet de criar en el bilingüisme i altres reflexions.  Hi podem trobar convidats, famílies, docents, científics i autors que aporten totes les seves experiències.

 

  1. ‘Reto Bilingüe’. By RetoBilingue.com

És un videopodcast mexicà realitzat des de maig de 2017 per Minerva Ortega, en el qual realitza entrevistes a

altres famílies. Majoritàriament hi trobem llistes de vocabulari i expressions.

 

 

Que ho gaudiu!

 

També us recomanem: Com podem fer dels deures d’estiu un joc?

No us oblideu de seguir-nos al  Facebook  i a l’Instagram  i explicar-nos la vostra experiència!